ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO: "Zadruga 5" je poslednja sezona rijalitija, spremamo novi gigantski projekat

Na veličanstvenu žurku povodom kraja "Zadruge 4", došao je i vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović u prisustvu supruge Milice.

Voditelj Darko Tanasijević obavio je intervju sa njim, a Mitrović se ovom prilikom obratio gostima na žurki.

- Posle tri neprespavane noći dobro se osećam. Ovde se osećam kao da sam kod svoje kuće, ali jedva čekam da se dobro naspavam. Osećam veliko zadovoljstvo, pre svega zbog ogoromnog uspeha. Ako pogledamo sve te brojke, imamo više od 8.000 sati proizvedenog programa, preko 500 emisija, ovo je jedan od najzahtevnijih projekata na svetu - rekao je Mitrović.

Vlasnik Pinka najavio je i nešto drugačiji projekat i mnogo iznenađenje u Zadruzi 5.

- Suština je u tome da smo za "Zadrugu 5" pripremili mnogo iznenađenja, formiraćemo jedan ceo blok, svi učesnici će imati više igara u zimskom periodu. Mi smo se bazirali previše na vodu, ali moram da kažem da je lepog vremena sve manje. U tom smislu ćemo se bazirati na sve one takmičarske igre koji će se igrati u zimskom periodu. Moram ekskluzivno da najavim da će "Zadruga 5" biti poslednja "Zadruga", jer spremamo nešto novo, moramo da se prilagođavamo novitetima i promenama. Potencijalnim učesnicima ovo je definitivno poslednja šansa - rekao je iskreno Mitrović.

Autor: Nadlanu.com/N.P
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još