PRIJAVIĆU DEVOJKU DARKA LAZIĆA CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Marina Gagić poludela zbog izjave Barbare Bobak?!

Nakon što je nova devojka Darka Lazića, Barbara Bobak za "Svet" navodno rekla da ju je pevačev sin Aleksej u jednom intervjuu nazvao "mama", bivša verenica Marina Gagić se oglasila i oštro prokomentarisala ovu njenu izjavu.

Ona je istakla da je pitala Darka da li je to istina, a zatim najavila i da će se tim slučajem pozabaviti Centar za socijalni rad.

- Ako je zaista ona izjavila to, sigurno će Centar za socijalni rad morati da reaguje. Njenu izjavu sam videla, pitala sam Darka da li je istina to, ne sme da mi odgovori - rekla je Marina i dodala:

- Mislim da je ovo sramota izjaviti i, opet kažem, prijaviću ovo Centru za socijalni rad. Ove izjave su pogubne za dečju psihu.

Marina je istakla i da njen sin Aleksej ne provodi vreme ni sa Darkom kao ni sa Barbarom, a zatim otkrila kada je Lazić poslednji put video sina.

- Možda pre dva, tri meseca kad je poslednji put bio kod njega - otkrila je ona i dodala da pevač ne pomaže finansijski svom sinu već je za to zadužena njena porodica.

- Ne, samo zahvaljujući mojoj porodici Alekseju ništa ne fali - istakla je Marina Gagić.

Barbara je ranije izjavila da je Darkovog sina navodno upoznala preko vdeo-poziva, kao i da ju je tada nazvao "mama".

- Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidiPrvo što je sin rekao je bilo: "Mama". Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz - ispričala je Barbara ranije za "Svet", a prenose mediji.

Izvor: Mondo.rs/Telegraf.rs
Foto: gagic_marina/Instagram

Pogledajte još