SKANDAL U EMISIJI UŽIVO: Mina Vrbaški raskinula sa Filipom Carom i napustila studio! (VIDEO)

Mina Vrbaški i Filip Car su gosti u emisiji "Narod pita", pa su imali prilike da pogledaju video klip njegove veze sa Sanjom Stanković.

- Ovakve stvari nisam trebao da radim. Da nisam ovako radio, ne bi ni imao te svađe sa njima. Trebalo je da ostane na prijateljstvu - rekao je Car.

Nova gledateljka se uključila u studio, pa prvo komentarisala Minu.

- Mina je svesna da joj ovo ne treba, ja nisam za tu vezu. To liči na njene prethodne veze. Koliko je lepa, toliko je tužna. Bila je bolja nego u prethodnim sezonama, ne znam što joj to trebalo - pričala je gledateljka.

- Imaju pravo da kažu, ja sam izabrala koga volim. Ja se iznervoram , pa se vidi kad sam neraspoložena. Biće bolje kad odem kod mojih posle emisije. Mama je došla neplanirano - rekla je Mina.

- Mnogo je više kriv Car, a ona što je dozvolila to - rekla je gledateljka.

- A niste primetili da kad treba da joj bude krivo, ona se ponaša kao da je osvojila džek pot! Ja sam vakcinisan protiv toga! Ja sam nju izabrao, pa mora da me grize savest. Samo što mi se nije po*rala u usta! Svi moji prijatelji mi kažu da me ne prepoznaju! Se*e mi se od svega! Bude li mi se ovako nastavljalo... Pa deset meseci sam sebi omču oko vrata stavljao. Ona se hrani time što se ja borim, nerviram, ali ja ne mogu - pričao je Car, a Mina je u besu napustila studio.

Nakon nekoliko minuta Mina se vratila u emisiju, pa odlučila da stavi tačku na sve sa Filipom, a nije mogla ni da zaustavi suze zbog žučne rasprave koju su imali u studiju:

- Meni više ništa ne treba, na sve mislim. Ne treba mi sve ovo, mislim na odnos sa Filipom! - rekla je Mina u suzama.
To se onda tako kaže, a ne da me izluđuješ postupcima. Ti si mene napravila najvećim debilom, ne možeš doći ovde da budeš mangup, a ja mali miš! Njoj je sada zadnji voz
- govorio je Car.

- U pravu je za sve. On zna kako se ja ponašam prema njemu, govorim mu sve vreme da ostavi telefon i da ne dozvoljava da ga truju! - nastavila je Mina.

Došlo je do preokreta, pa je Filip napustio emisiju, ali se ubrzo vratio da kaže da ipak oni ne trebaju biti zajedno.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.