NAPIPALA SAM KUGLICU: Dalila Dragojević ide na operaciju usana!

Dalila i Dejan Dragojević stekli su veliku popularnost učešćem u rijaliti programima "Zadruga" i "Parovi". Nakon diskvalifikacije iz "Zadruge", više se nisu vraćali u Belu kuću.

Bračni par je rešio da pokrene svoj Jutjub kanal gde će sa pratiocima deliti sva dešavanja u njihovom privatnom životu.

Dalila je sada objavila novi video u kom priča da joj je zakazana operacija usana i da se kaje što je ikada povećavala usne.

- 21. jula imam zakazanu operaciju usana. Ja kad sam prvi put radila usne, kad se pojavio biopolimer da se radi i tako ti sintetički materijali, hijaluron tada nije postojao. Tada sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu. Međutim, on se u donjoj baš lepo razgradio, a u gornjoj usni ovde baš sa strane primetim kad pričam na snimku da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam tu kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se seče - započela je Dalila, a onda nastavila:

- Greške pravimo svi, ja sam se mnogo pokajala što sam radila usne. Kako vreme prolazi ta kuglica mi sve više i više ide na živce. Malo me je strah te operacije. Doktorka mi je rekla da oporavak traje od tri do pet dana. Ne možeš da jedeš lepo, može da se pije na slamčicu supice i čorbice. Želim to da rešim, preživela sam i gore. Vadim sve iz usana, želim da se moje usne vrate u početno stanje. Ja sam imala prelepe usne i nije bilo potrebe to da radim, ali me je nerviralo što su mi se videle desni kad se nasmejem. Trebalo je ovo i ranije da rešim, ali doktor koji operiše je otišao na godišnji odmor.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.