ZAVRŠAVAMO SVAKU KOMUNIKACIJU: Bora Santana otkrio da je dobio tužbu od Miličine drugarice, Kemezova izletela iz studija (VIDEO)

Tokom pauze za reklame nastavila se svađa Milice Kemez i Bore Santane, a kako Milica nije bila u studiju, voditeljka Dušica Jakovljević je upitala Boru o čemu su pričali.

- Sve je okej, nemam šta da pričam... Čekam uključenja, teme, teorije zavere i to, ne zanima me. Ona je jedina koja može da me iznervira. Moram da kažem sad nešto. Meni je stigla tužba. Tužila me je njena prijateljica Tanja.  Ja sam bio tad u "Zadruzi". U novembru. Moram da vidim, ne znam kome da se obratim, da advokat vidi o čemu se radi. Ja ću njoj udariti kontra tužbu. Ona je mene isto vređala. Ja sam tada branio Milicu oko salona - govorio je Bora.

- Da li ti i Milica toliko ne možete da nađete zajednički jezik? - pitala je Dušica.

- Ko je prvi počeo da bocka i da pecka? Meni ovo ne treba u životu - uzvratio je Santana.

Milica se u tom trenutku vratila u studio i bila je pogubljena.

- Ja sam se iznervirala, opet sam dozvolila sebi da budem negativna. Ovaj čovek ne može da podnese kritiku... Ja sam celu "Zadrugu" dobijala negativna pitanja, Mica Švica, on me nije branio - govorila je Milica.

- Pa ne mogu meni da napišu Bora Švica - uzvratio je Bora.

- On zna kakav je prema meni ovih dana, neka bude ovako. On hoće od mene da napravi da budem negativna i mračna. Radi šta hoćeš, ja neću da se foliram, evo pitaj ljude, otišla sam na kontra stranu, gore umesto dole. Ja imam pravo na greške, kao i on. Neka radi šta hoće, ja neću da čitam negativne komentare. Neka mi ljudi ne šalju njegove provokacije i provokacije njegovih prijateljica. Završavamo svaku komunikaciju ovde. Ne želim da mu stajem na put. Neću pljuvati po njemu. Ako mu reč njegovog oca i njegove maćehe ne znače, koji me podržavaju - nastavila je Kemezova.

- To mi je maćeha, moja majka je mrtva i ne bi podržala to - poručio je Santana.

- Nije u redu što na mene svaljuješ što te je jedan gledalac isprovocirao, pa svaljuješ sve na mene. Nisi fer. Ja ne želim da se vraćam u prošlost, već da idem u budućnost. Sad si umešao Tanju zbog svoje priče - rekla je Milica.

- Da li smeš da kažeš šta je rekla tvoja drugarica? - pitao je Santana.

- Ti reci, to je vaša svađa, ne moja - odbrusila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još