UZ MOJU MAJKU BILA SI DO POSLEDNJEG TRENUTKA, ZASLUŽUJEŠ SVE NAJBOLJE: Jelena Karleuša upriličila žurku iznenađenja povodom 54. rođendana tetke Danijele (VIDEO)

Pop pevačica Jelena Karleuša sinoć je organizovala rođendansku proslavu za tetku Danijelu, rođenu sestru njene pokojne majke Divne Karleuše.

Ona je u dirljivoj objavi na Instagramu poželela slavljenici sve najlepše i zahvalila joj se na bezuslovnoj ljubavi tokom svih ovih godina.

- Danijela, rođena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao devojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna… Zajedno smo prošle mnogo mnogo teških trenutaka u životu ali nju život nije promenio, zauvek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dete, nasmejana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do poslednjeg momenta… Zaslužuješ svu sreću ovog sveta Danče mio… Srećan rođendan, da u ovoj godini ostaviš cigare, smršaš i da ti nađemo divnog čoveka kakvog dobra duša kao ti zaslužuje!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još