SVE PUCA OD PROZIVKI: Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović u žestokom sukobu! (FOTO)

Marko Đedović je ušao u ogroman sukob sa Tarom Simov, kojoj je bio nabolji prijatelj u "Zadruzi 4" kao i Nenadu Aleksiću Ša i među prvima je znao za njihovu tajnu ljubav.

Međutim, kada je Tara diskvalifikovana, iznela je dosta tvrdnji o Đedoviću, a nakon finala se saznalo i da su se međusobno tužili.

I dok je bio u sukobu sa Tarom, Marko je i dalje bio u dobrim odnosima sa Nenadom, a sada, kada su se pomirili, reper i Simova su blokirali Đedovića na društvenoj mreži Instagram.

To je isprovociralo zadrugara, pa se on oglasio na svom storiju, te osuo paljbu po Tari i Ša:

- Kada nekog poštedite zaduživanja 50 hiljada evra, skidate sa krova, budete okej i korektni prema nekome i onda vas blokira bez obrazloženja i najave, e tada skontate koliko u stvari treba da budete zahvalni svojim roditeljima što niste baš takav čovek. Hvala mom lepom odrastanju, vaspitanju i roditeljima što će se mnogi još dugo, dugo voziti do moje stanice (verujem u suzama), uplakani od prethodnog nesrećnog i budućeg još nesrećnijeg života. Ali za bolje i nisu.

- Gospodin ja ja pa ja, ne voli srećne ljude. Posavetuj se sa Necom i Simom kako je to, šta i kako dalje, pokupi unapred još neku informaciju lažni Nostradamuse. Oni koji su me skidali sa krova su me tamo i poslali - napisao je Ša, a ubrzo je usledio odgovor Marka Đedovića:

- Gradonačelniče, mogu ja i sa Necom i Simom da se posavetujem ali to ne menja činjenicu da manijakalno-narcisoidni poremećaj može da se izleči. Ako srećni tako izgledaju, i žive u laži za koju znaju jer se plaše samoće, onda biram da sam lažni prorok koji se samo dobro sprda sa onim za koje ni nalbliži nisu marili kroz život pa ih nesreća nije spojila.

Izvor: SrbijaDanas.rs/Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još