NIJE SA NJOM, JER NEMA VIŠE PARA: Aleksandra Subotić urnisala Janjuša zbog provokacija koje sa Anom Korać upućuje Maji Marinković!

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš eskluzivno je za naš portal dao izjavu o svom izlasku sa Anom Korać i njegovoj fotografiji sa njenim psom Stikerom, za koju su skoro svi zaključili da je direktna provokacija upućena Maji Marinković.

Ni Maja nije ostala dužna Janjušu. Ona je sinoć izašla na večeru sa svojom školskom prijateljicom Aleksandrom Subotić, te se slikala sa tanjirom čorbe i istakla da obožava čorbu. Ovo su mnogi protumačili kao provokaciju upućenu Janjušu, kako je nadimak Majinog bivšeg dečka Milana Jankovića upravo Čorba. Aleksandra, koja ima komplikovani istorijat sa Anom jer joj je ona preotela tadašnjeg verenika Davida Dragojevića u "Zadruzi 2", oglasila se i istakla da Koraćevu ne želi ni da prokomentariše:

- Ne znam šta da kažem u vezi Maje i Janjuša... A Anu Korać ne želim ni najmanje da komentarišem. Maje mi je žao, Janjuš ju je iskoristio i sada više nije sa njom jer nema para više. Da uđu neke pare, odmah bi se pomirio sa njom.

Kako je Aleksandra sinoć izašla na večeru sa Majom, upitali smo je kako se ona oseća.

- Ona je kao i uvek pozitivna, vidi se da joj je teško, trudi se da bude jaka i pozitivna, ali joj je teško. Mislim da treba da bude srećna. Niko ne zaslužuje takvo ponašanje - istakla je Subotićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još