SAŽALIO SAM SE KAO NAD KEROM NA ULICI, A ON ME BLOKIRAO: Sandra Rešić i Marko Đedović progovorili o sukobu sa Nenadom Aleksićem Ša (VIDEO)

Večerašnji gosti u emisiji "Narod pita" su Marko Đedović i Sandra RešićNenad Aleksić Ša se ipak nije večeras pojavio. Ovo je vreme kada gledaoci postavljaju pitanja, druže se sa bivšim zadrugarma, komentarišu i daju svoj sud za sve što se desilo u proteklom periodu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu. Milan Milošević se prvo obratio Marku Đedoviću.

- Moram da pitam odmah za rat na instagramu, puklo je prijateljstvo između Ša i tebe? - rekao je Milan.

- Ja znam sa kim posla imam, izdaju koga stignu i one koje vole najviše na svetu. Znam sa kim imam posla i pazim o čemu pričam i znam šta radim i pazim. Pazim, za razliku o njih. On je mene blokirao na Instagramu, ja bih to rekao u lice ako sam već opasan momak iz kraja. To je uvreda za prave momke iz kraja - odgovorio je Đedović.

- Imao si podršku od zadrugara i porodice? - rekao je Milan

- Imam jednu manu, kada pustim ljude da mi se približe, ja se sažalim, kao na kerove na ulici. U "Zadruzi" sam imao dve aske udomljene, sa lošim genetskim kodovima. Tamo gde sam najdeblji mogu da me ugrizu i poljube - rekao je Marko.

- Sandra, nije ti se javio Ša na žurki posle finala? - pitao je Milan Sandru.

- Nije, kada si ga pitao za to, rekao je da mi se blago osmehnuo. Kad sam čula taj odgovor došlo mi je da ga pitam svašta ali neću večeras biti vulgarna. Iznenađenje da li me je neki Ša blokirao i nije, što se mene tiče je završio. Sa ovim "Samo neka se plaća", mnogo govori o njemu - istakla je Sandra.

- Upravo ti koju su me čuvali, oni su me oterali, bio je haštag na tviteru - rekao je Milošević.

- Upravo je tako bilo. Čoveče imaš četrdeset godina, a ideš na krov.To su takve budalaštine, ja sam kao lik iz kraja koji ide po pivo. Evo, ja pristajem taj lik, nisam budala i ne mogu da ostavljam sliku ko želi da se svađa sa bilo kim - nastavio je Đedović.

- Kada sam rekla da je on pi*ka, najstrašnije me je vređao, a kada je to rekao Đedović bilo je drugačije, govorio mi je da sam buljava - rekla je Rešićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još