UHVAĆENI ZAJEDNO U ETNO SELU: Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo u ljubavi (VIDEO)

Nakon pauze za reklame, gledateljka Miljana oglasila se iz Zemuna i započela konverzaciju sa Markom Đedovićem.

- Ne mogu ništa da prokomentarišem, Rialda je vodila celu priču, Kenan je tu nja, nja, nja. Ona jeste bila fina, kulturna, izražavala se kako treba, ali mi je tu nedostajala ta muškost sa Kenanove strane. Najmanje dostojanstva u Zadruzi, po mom mišljenju, imale su Tara, Maja Marinković, Miljana Kulić - istakla je gledateljka.

- Kad ste već pomenuli Miljanu i dostojanstvo, sinoć mi je poslala poruku, a ja sam sedeo u Borči danas u kafiću i rekli su mi ljudi da su je videli u etno selu sa Zolom. Da nisu izlazili iz sobe, da su tamo zajedno. Možda je to Miljana htela da mi kaže. I Marija me je pozvala, ali nisam stigao da joj se javim. Eto, čuo sam da i posle Zadruge, dostojanstvo nema baš neke vrednosti - otkrio je Đedović.

- Kao Janjuš i Maja. Ne bi me iznenadilo da se pomire. Mislim da mogu da opstanu Rialda i Kenan, vatra i voda, 97%, a ovo ostalo ništa. Čak ne verujem ni u Karićevu ljubav. Misica se ponaša bahato. Ne kaže se za džabe, daj čoveku pare i vlast, da vidiš kakav je. Posle one emisije njihove, meni se smučilo - istakla je gledateljka.

&nbsp

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još