VOLELA BIH DA ANICA DOBRA TUMAČI MOJ LIK: Snima se film o Marini Tucaković, tekstopisac ne krije radost!

Marina Tucaković ističe da bi uskoro trebalo da počne snimanje filma o njenom životu i svemu što je preživela.

Čuvena hitmejkerka, koja se godinama bori sa rakom dojke, objasnila je da zbog bolesti ne bi mogla aktivno da učestvuje u filmu, ali da bi smogla snage da se pojavi u nekoliko kadrova.

Marina je priznala da bi jako volela da njen lik i delo tumači glumica Anica Dobra.

- Ona je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je ona fenomenalna - rekla je Tucakovićeva.

Podsetimo, Marina već nekoliko godina vodi bitku sa karcinomom dojke i često ide na hemoterapije. Kako je nedavno rekla, stanje je, za sada, nepromenjeno i stalno varira. Nekada se oseća dobro, a nekada potone.

- Onako se osećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade - rekla je Marina ranije.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: K1 Televizija-Printscreen/Youtube

Pogledajte još