UBIO BI ME KAD BIH REKLA O KOME JE REČ: Sanja Stanković otkrila da kupuje nekretninu u Beogradu u koju će se useliti sa dečkom!

Plavokosa rijaliti zvezda Sanja Stanković priznala je da joj je u planu kupovina nekretnine u kojoj neće živeti sama:

- Sad kada je sve prošlo hoću malo da se skrasim. Planiram da kupim sebi stan u Beogradu, hoću da se skućim, valjda sam ga do sada zaradila. Useliću se u njega s novim dečkom, ne mogu još da otkrivam o kome je reč jer bi me ubio, ali kad dođe vreme da ga svi upoznaju, prva ću to da obelodanim. Za sada poštujem njegovu želju da ostane anoniman.

Iako je zauzeta, Sanja kaže da jedva uspeva da se odbrani od horde udvarača koji joj se udvaraju najčešće putem društvenih mreža, gde je obasipaju eksplicitnim slikama:

- Telefon ne prestaje da mi zvoni otkako sam napolju, a najviše poruka dobijam preko društvenih mreža. Muškarci mi svašta šalju, ne bih baš da pričam o sadržaju, ali svakakve poruke i fotografije mi stižu. Dobijam bračne ponude, fotografije p*nisa, ma ima tu svega, ali ja ne odgovaram na takve poruke, nikada i nisam. Odgovorim samo ukoliko vidim da je neko pristojan i uputi pozdrave ili komplimente ili me pohvali za to kako sam se pokazala u rijalitiju.

Izvor: Pink.rs
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još