SAMO SMO POPILI KAFU, NIJE TAČNO DA SAM MU DALA 20 HILJADA EVRA: Miljana Kulić otkrila pravu istinu o vezi sa Lazarom Čolićem Zolom

Miljana Kulić progovorila je o navodima svoje majke Marije, da je dečku Lazaru Čoliću Zoli dala 20.000 evra.

Miljana je progovorila o zdravstvenom stanju svojih roditelja ističući da ona zbog svega nije dobro, a tvrdi da Zoli nije dala novac i da to ne bi učinila kada bi joj tražio.

- Ma kakvi, nije istina da sam Zoli dala 20.000 evra, sa tim dečkom se i ne viđam. Nakon finala mi je našao smeštaj, morala sam da ostanem zbog gostovanja na televiziji, bili smo u posebnim sobama, ujutru smo popili kafu i on je otišao svojim poslom, da radi pesmu, posle toga ga nisam videla. Nemam ni njegov broj telefona - rekla je Miljana.

- Naravno da mu ne bih pozajmila novac kada bi me pozvao i pitao - dodala je Kulićeva, pa otkrila kako su njeni roditelji.

- Oni su dobro, biće bolje, tata je smršao, to je normalno zbog operacije. Mama je ide na još neka zračenja, ima još jednu hemioterapiju, biće sve kako treba. Zvala sam lekare, i u Nemačkoj sam se raspitivala, rekli su mi da nije za tamo, njeno zdravstveno stanje, kao i tatino, stabilno je. Išli su na skener, nema više metastaza, hvala bogu - kazala je Kulićeva.

- Mnogo sam se uplašila kad sam videla Mariju u finalu, ni sad nisam dobro, uglavnom provodim vreme sama, pošto je Željko u ovo vreme u vrtiću, povukla sam se u sebe. Ništa me ne zanima... - zaključila je Miljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miljanastar/Instagram

Pogledajte još