SUPRUG I JA SMO IMALI MNOGO VREMENA ZA NAS: Maja Berović otkrila koliko je pandemija koronavirusa uticala na njen život

Popularna pevačica Maja Berović progovorila je o povratku na scenu, nastupima, finansiskoj krizi i izgledu nakon udarnih talasa pandemije koronavirusa.

Na samom početku, Maja se dotakla činjenice koliko su joj nastupi nedostajali.

- Slagala bih kada bi rekla da mi nisu nedostajala. Iskreno, koncerti koji traju po više od dva sata meni daju snagu za sve ono što stvaram u životu. Adrenalin je nešto što mene uvek pokreće i važno mi je da se moja publika odlično provede na koncetima. Sve sam se nadala da će epidemiološki uslovi ranije dozvoliti da nastupamo, ali dobro je što leto nismo proveli u karantinu kao što je to bilo prošle godine. Imaću mini letnja turneja, te se nadam da ću tokom jeseni nastaviti sa brojnim nastupima i koncertima – kaže Maja, pa otkriva koliko ju je finansijska kriza pogodila.

- Nije lako, ali verujem da ima mnogo težih slučajeva, pa ne želim da kukam. Svi smo se trudili da kada je počela pandemija vodimo računa o tome na koji način i kako trošimo novac, time sam se i ja vodila – otkriva pevačica.

Kako je vreme pandemije uticao na sve da se više posvete porodici, popularna pevačica otkriva da li je takav slučaj bio i kod nje.

- Nikada do sada nismo imali toliko vremena koliko smo sada proveli zajedno. Zbog svojih koncerata često sam putovala, pa nisam imala vremena da spojim nedelju dana da sam kod kuće. Sada se to promenilo, pa smo suprug i ja imali mnogo vremena za nas. Gledali smo zajedno filmove i serije, turske obično, vežbali zajedno. Vreme provodili uživajući jedan u drugome. To nam je za sve ove godine falilo – priča Berovićeva, pa otkriva da li je nekada igrala na kartu atraktivnosti.

- Koja žena nekada nije igrala na tu kartu? Sve se mi trudimo da budemo lepe, atraktivne, pametne i harizmatične. Neko u većoj neko u manjoj meri. Meni je važno da dobro izgledam, te se trudim da što je moguće više vežbam i vodim računa o načinu života koji vodim. Nekada mi to ide od ruke kako želim, a nekada vodim bitku da ne pojedem previše hrane. Kada se to dogodi, najmanje sam sebi atraktivna u ogledalu, više u meni onda radi drugi osećaj – kaže Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još