PRONAĐITE IDEALNOG ZA SEBE: Kakav je svaki znak Zodijaka kao suprug?

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike. Neki su perfekcionisti i očekivaće mnogo i od vas, neki su zaštitnički nastrojeni i tretiraće vas kao princezu... Koji tip vama najviše odgovara?

Ovan

Muškarac Ovan je vrlo dominantan i želi da bude glavni u vezi. Ako ste i sami dominantni, biće to izazov. Ukoliko uspete da pokažete da ste jači od njega, biće beznadežno zaljubljen u vas. Iako, da biste dobili njegovu pažnju, morate jako da se potrudite jer je ne poklanja lako.

Bik

Ako tražite odnos koji ne zahteva 100% predanosti, muškarac Bik može biti idealan za vas. Očekujte da će biti fokusiran na svoju karijeru i porodicu, tako da možda neće imati puno vremena za vas. Ako razmišljate o odnosima kao o nečemu što je prikladno, vi i Bik dobro ćete se razumeti. Morate mu pružiti 100% podršku, a on će vam uzvratiti istom merom. Ako vi postanete njegova porodica, biće vam posvećen kompletno.

Blizanci

Ovo je tip muškarca koji se brzo može zaljubiti u vas. Umeće da vas motiviše da lakše ostvarite svoje snove, podržavaće vas, a biće uz vas kada vam je potrebno da vas neko sasluša. Može pokazati mračnu stranu s vremena na vreme, ali ako ste spremni da ga prihvatite u svom životu, to neće biti previše komplikovano.

Rak

U trenutku kada se Rak zaljubi u vas, daće vam svu ljubav i pažnju koju ste oduvijek želeli. Voli da se bori za ženu koja mu ne uzvraća osećanja, a ako vas bezuslovno voli, onda ne morate da tražite ništa više.

Lav

Lav je zaljubljen u koncept zaljubljenosti. Zna da uradi velike ljubavne gestove, ali možete ponekad da se zapitate da li to radi zbog vas ili zbog sebe. Od onog trenutka kada zaljubi u vas, više ne napušta vašu stranu. Sklon je da bude previše prisutan u svakom trenutku, ali ako ste i vi takvi, onda će to biti savršen spoj.

Devica

Muškarac Devica biće ljubomoran kad vas zavoli. U stanju je da kaže stvari koje uopšte ne misli ili čak i ako misli, reći će ih tako oštro da ćete biti povređeni. U trenutku kada shvati šta je uradio, izviniće se, ali od vas će zavisiti da li ćete podnositi ljubomorni bes i pitanja. On može biti izazov i ako vam se sviđa izazov, vredi truda.

Vaga

Znaćete da muškarac Vaga misli ozbiljno s vama ako želi vaš odnos da učini što mirnijim. Treba da budete svesni i da je on obično "duša zabave". Nemojte da se uplašite zbog pažnje koju dobija, jer je uvek voljan da je podeli s vama.

Škorpija

Muškarac Škorpija vrlo je harizmatičan i daće sve od sebe kako bi bio primećen. Što ga bolje budete upoznavali, shvatićete da je pomalo komplikovan, ali to je razlog zašto je tako simpatičan. Jako je odan. Može biti nestrpljiv, ali ima meko srce, a posebno je osetljiv na one koje voli.

Strelac

Strelac može da ima tendenciju da se oseća neadekvatno kada je reč o davanju svih stvari koje želite da dobijete. Možda vam je veran, ali uvek ima nekih "demona" koji mogu da učine odnos izazovnijim nego što je uobičajeno.

Jarac

Muškarac Jarac poznat je po svom perfekcionizmu i ne očekuje ništa manje od onoga što on pruža. Može očekivati ​​nerealne stvari od odnosa koji imate. Možda želi da vas kontroliše s vremena na vreme, ali njegove odluke mogu biti ispravne za odnos koji delite.

Vodolija

Muškarac Vodolija obično se smatra čudnim jer je njemu savršeno dobro i samom. Uvek mu treba prostora, a ponekad vas doživljava kao smetnju. Svakako, sve vreme pokušava da da najbolje od sebe, ali na vama je da odlučite vredi li to ili ne.

Ribe

Muškarca Ribu privlači neko ko je potpuno drugačiji od njega. Ako ste ta osoba, možda ćete biti savršeni za njega. Setite se da je sklon da se uvredi zbog najmanjih stvari, tako da ćete morati biti posebno osetljivi i paziti na sve što ćete reći ili učiniti.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još