IZGUBILA SAM MNOGO: Tijana Milentijević o finansijskoj krizi zbog koronavirusa

Tijana Milentijević prošle godine je objavila pesmu "Žena od sultana", koja je postala veliki hit, međutim baš u tom periodu počela je pandemija korona virusa, zbog čega je bila sprečena da nastupa i zarađuje.

Pevačica je priznala da je ova situacija i te kako uticala na njeno finansijsko stanje, te da se i ona suočila sa krizom.

- Izgubila sam mnogo zbog korone. Kada se sve izračuna, jedan dobar stan u centru grada. Ne žalim. Imam pesmu koju svaki pevač želi u karijeri. To je moja lična karta. Ali, počeli smo opet da radimo, imam novu pesmu i nadam se da ću ubrzo sve to da nadoknadim i da ću kupiti sebi stan - rekla je Milentijevićeva.

Tijana je dodala i da smatra da su joj estetski zahvati pomogli u karijeri:

- Naravno da je to pomoglo da izbijem u prvi plan. Fizički izgled je veoma bitan u ovom poslu. Sve operacije koje sam uradila su prvo lično meni pomogle. Ja sam neko ko voli da sve bude na svom mestu, pa tako i na licu i telu. Uradila sam ono što sam želela da uradim. To su moje usne i grudi. Mislim da u tome nisam preterala, ali ne planiram više ništa na sebi da radim.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: tijanamilentijevic.official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.