CEO ŽIVOT PAMTIĆU IVANINE SUZE: Kristijan Golubović upoznao bivšu suprugu sa Kristinom Spalević (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" bivši zadrugar Kristijan Golubović otkrio je kako je izgledao prvi susret sa bivšom suprugom Ivanom, te kako su se Ivana i Kristina Spalević, sa kojom ju je prevario tokom rijalitija "Zadruga", upoznale.

- Kristijane, da li si otišao kod bivše supruge Ivane? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Kada sam izašao i prvi put otišao kući, gde sam živeo sa njom i malom, doneo sam poklone i ručali smo. Tema po temu i došli smo do mementa kad smo dodirnilu temu gde sam sada. Ceo život ću pamtiti te suze i kad je rekla: "Zašto si mi to uradio?". To je griža savesti kada gledate osobu koja se nije ogrešila o vas, samo nije mogla da prati ritam mog života. Nije zaslužila da je osramotim javno. Vera je jako inteligenta i u školi je cimaju da tata ima devojku, a mama je proglašena za najbolju osobu. Tata sad ima devojku i to je bilo diskutabilno, ali posle 15 minuta dete oseti figuru zaštitinka, oca. Kupio sam joj lego kocke, pa smo slagali i otišao joj je um na lepšu i bolju stranu - pričao je Golubović.

- Da li si upoznao Krstinu sa Ivnaom? - pitao je voditelj.

- Jesam. Otišao sam da podignem pasoš i sredim nešto oko lične karte i poveo sam Kristinu, ne razdvajamo se. Ivana je znala da treba da dođem i donesem poklone maloj za školu. Ona je rekla da je ne stavljam u neprijatnu situaciju, bio sam uporan kao da sam osećao da tako mora. Padala je jaka kiša i ušli smo u zgradu, naišla je Ivana, ona nikad ne ide u pravcu te zgrade, desilo se kao zapisano. Ivana kao veliki čovek krenula je da nas pozdravi, Kristina se okrenula i otrčala na parking. Ivana je odmah meni rekla: "Zašto je pobegla?". Ivana je rekla da ne može da se zamisli, ona je majka, prosula mi njenu konzervativu u licu. Rekala je da je pozovem da ona nije monstrum, ja sam je pozvao, ona nije mogla da veruje. Ivana je pružila ruku, rekla nisam ljuta na tebe, bila sma ljuta na njega, to je i mala Coca pozdravila, meni je bilo neprijatno. U jednom momentu vidim da Kristina plače, rekla je ako bih ikada poželela da ostanem bez tebe, volela bih zbog ove žene, jer joj je toliko žao. Ivana odaje lik svete osobe, ona je normlana, nemam ništa protiv prelepih žena, ali ona je nešto posebno. Uvek kad pričam o njoj steže mi se dijafragma, voleo bih da ostavim dušu i srce, one da trpe greške zbog mojih loših postupaka. Ne mogu da dozovolim kad sam jednu prodao, da i drugu pustim niz vozu. Mi živimo u Boeogradu - pričao je Kristijan.

- Je l' si se navikao? Zamerao si da nije dovoljno čista i pedatna? - dodao je voditelj.

- Mislim da je ona više nemarna. Sada dolazi u red, odlična je. Tu je uz mene za sve što treba, energijom najviše. Osećam se prvi put da sam svoj na svome, bar što se žena tiče. Nisam zaljubljen, ja volim - rekao je Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.