NIŠTA OD GLAMUROZNE SVADBE: Katarina Grujić i Marko Gobeljić planiraju tajno venčanje?!

Ljubavna veza pevačice Katarine Grujić i fudbalera "Crvene zvezde" Marka Gobeljića od samog početka privlači pažnju medija i publike. Stvari među njima se odvijaju brzinom svetlosti, a čini se da mladi par uživa u tome.

Nakon vesti da su zajedno ubrzo je došla i romantična veridba koju je fudbaler organizovao svojoj izabranici, a nedugo zatim je objavljeno da je Kaća u drugom stanju. I dok su svi, s obzirom na okolnosti, očekivali da će par ovog leta upriličiti glamuroznu svadbu, do toga neće doći. Bar ne uskoro.

- Kada je saznao da će postati otac, Marko je bio oduševljen. Odmah je poželeo da organizuje veliku tradicionalnu svadbu sa svim običajima, međutim, Kaća ga je nagovorila da to odgode za proleće naredne godine - ispričao je izvor i dodao da su razlozi za takvu njenu odluku mnogobrojni.

- Od kada je saznala da će postati mama, shvatila je da je trudnoća bitnija od slavlja i dernečenja. Takođe, kao i svaka devojka, maštala je da u venčanicu uđe vitka kako bi joj stajala kao salivena, pa udaja sa stomakom do zuba nije bila opcija - ispričao je izvor i dodao:

- Kaća smatra da bi joj organizacija svadbenog veselja, muzike, spisak gostiju i sve što uz to ide u ovom trenutku bilo prilično stresno, pa je odlučila da sve to pomeri za narednu godinu, kada će slavlju prisustvovati i njeno i Markovo dete.

Da je njena odluka konačna, dodatno su uticali i njeni unapred zakazani nastupi i želja da se svojoj publici posveti nakon duže pauze.

- Jako su joj nedostajali scena, mikrofon, adrenalin koji njen posao nosi. Tokom korone je maštala da se vrati muzici i sada, kad je publika željna i nje i njene energije na bini, nije spremna da ih se odrekne zbog organizacije sopstvene svadbe - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici.

- Vitalna je i aktivna trudnica, nema mučnine i odlično se oseća iako je u petom mesecu trudnoće. Stomačić je tek nedavno počeo da se nazire jer ona vodi zdrav život i pazi šta jede, pa je i dalje vitka.

Veza između Katarine i Marka odlično funkcioniše, svakodnevno su zajedno, ne odvajaju se. Izvor ipak navodi razloge zbog kojih će ovaj par imati čak dve svadbe.

- Plan je da se ovog leta organizuje građansko venčanje bez prisustva medija, da bi se na proleće desila "velika mrsna pravoslavna svadba" uz crkveno venčanje na koju će pozvati sve svoje prijatelje i članove familije. Žele da sklope brak pre Kaćinog porođaja da bi izbegli komplikacije priznavanja deteta po rođenju.

Katarina Grujić održava trudnoću u jednoj privatnoj beogradskoj klinici. Porodiće je ginekolog Snežane Borjan, koji i vodi njenu trudnoću. Termin je zakazan za novembar ove godine, pa će tako pevačica roditi jednu Škorpiju ili Strelca.

Izvor: Alo.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.