JAVNO PONIŽENJE: Dok je Ša u emisiji branio njihovu vezu, Tara Simov objavila simbol ljubavi sa Matejom Matijevićem (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" prikazan je prilog o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša u kome su preovladavale svađe i skandali.

Nadica Zeljković, Marko Đedović i Ša, koji su gostovali u ovoj emisiji prokomentarisali su prilog.

- Ovo je jedan od njenih nervnih slomova, ti si nekako uvek dolazio da je smiruješ to se i vidi ovde - prokomentarisala je voditeljka Ivana Šopić.

- Ovo je stvarno najstrašnija stvar što je Ša radio njoj. Sto puta sam govorio to je psihopatski nemoj to da radiš, ali je zato ona sve ostalo radila. Mnogo puta ga je provocirala. Da Tara dođe i kaže tako sam ja uradila tako sam osećala i eto. Samo da kaže nešto, bez vređanja, normalno. Ruku na srce, nikada me nije direktno uvredila, ne iz straha nego se vezala za mene u nekom periodu. Njoj je uvek falilo nešto, neka pažnja, a ja sam uvek bio tu - rekao je Marko i dodao:

- Nikad neću razumeti njenu potrebu da maltretira ljude, njen poriv za to. Vidim da je Ša promenio facu, video je stori verovatno. Stori za Mateju Matijevića, sad je kao opet mržnja prema Mateji, stavila je pače, a to je njihova fora. Odmah sam video Nenadovu facu.

- Ja kao voditelj sam iznenađena da od svega ona stavi baš ovo za Mateju - rekla je Šopićeva.

- Mi obični ljudi koji ne koristimo društvene mreže, sve mi se čini da su nas za*ebavali jer sada kaže on to nije ništa, sad je sve med i mleko. Nisu čisti u priči, sve suprotno od onoga što smo gledali. Sad stori o Mateji evo ja ne znam - dodala je Nadica Zeljković.

- Sad i mene ovo čudi. Nenade, moram da te pitam šta je ovo i čemu sad simbol Matejine i njene ljubavi? Zar ne misliš da je ovo javno ponižavanje u emisiji? - pitala je Ivana.

- Evo ne znam ni ja, nije mi jasno, pitao sam je sad, ne podržavam ja ovo iskreno. I ja sam zbunjen, ne kapiram, baš sam zbunjen ne znam šta bih rekao - šokirano je rekao Nenad.

- Kad je kukao za Ivanom, moram da priznam da mi ga je bilo žao, mjislila sam javna prevara ali je javno i izvinjenje. Ja sam poverovala. A gledaj sad. Šta on priča i šta radi - rekla je Nadica.

- Kad je provocirala kad je svašta govorila, on je sve iskulirao, uvek je pravdao, evo sad kako će ovo da opravda, ja ne znam - dodao je Marko.

- Provalio sam ja da se stalno potencira Mateja, ne razumem čemu to, ona je sa mnom pa je sa mnom - rekao je Nenad.

- Moram da kažem da će Tara uvek biti vezana za mene. Kad se sve završi, reći će meni: "Jel si video kako sam pr*ala majmuna", pazite šta vam kažem, to će tako biti sto posto, ja sam ubeđen! - izjavio je Đedović.

- Meni to sve u suštini i smeta, da se spominju bivši momci, da se spominju u bilo kom kontekstu, to moram da priznam - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još