EVO NJEGA PONOVO NA MOM KANABETU: Željko Mitrović otkrio da je Miki Đuričić potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 5" (FOTO)

Iako se "Zadruga 4" nedavno završila u medijima se svakodnevno spekuliše ko će se naći u petoj sezoni popularnog rijalitija.

Vlasnik i direktor televizije "Pink" Željko Mitrović svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram otkrio je danas da će se u septembru na rijaliti imanje u Šimanovcima usleliti Miroslav Miki Đuričić.

Pčelar iz Kupinova bio je pobednik "Veliki brat VIP" 2009. godine, a posle toga više puta je učestvovao u brojnim rijalitijima, međutim nikada nije uspeo da dođe do finala. Đuričić je više puta diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja, a da li se promenio nakon što je postao otac ostaje da se vidi.

- Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Verovatno će "Zadruga 5" biti poslednja "Zadruga", a možda i poslednji rijaliti na televiziji "Pink". To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona - napisao je Mitrović pokraj fotografije sa Mikijem.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još