ALEKSANDRA NIKOLIĆ NIKAD ISKRENIJA: Mnogi prijatelji su me izdali nakon "Zadruge", zarađeni novac uložiću u obrazovanje! (VIDEO)

Atraktivna bivša zadrugarka, Aleksandra Nikolić Aleks, koja se svojom lepotom i vedrim duhom istakla u najturbulentnijoj četvrtoj sezoni "Zadruge", gostovala je u sinoćnoj emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink".

Pored svog cimera, Marka Janjuševića Janjuša, prema kom je svojevremeno gajila simpatije, našla se na vrućoj stolici pred sudom naroda, oči u oči sa Janjušem, a neposredno pre emisije lepa Aleks je otvorila dušu i otkrila planove za budućnost.

- Ja inače nisam osoba koja je histerična, normalna sam devojka inače, ali kad me neko iznervira to se probudi u meni i postanem psihopata. U suštini nisam - priča Aleks.

- Kada vidim da me neko provocira i želi mi loše, to se probudi u meni i krenem da se derem. Čitala sam komentare, ljudima uglavnom smeta taj moj kreštav glas kad se derem, ali šta da radim. To je nešto što nisam ja - dodaje Nikolićeva.

Ovom prilikom osvrnula se na svoje učešće u rijalitiju pa otkrila svoje planove za budućnost.

- Ne planiram da budem pevačica. Možda voditeljstvo. Mene je šok strefio kada sam izašla, prvenstveno jer su me mnogi prijatelji izdali, baš sam se šokirala. Prilagođavam se polako, na slobodi sam, lepo mi je. Dobro, bilo mi je lepo i u "Zadruzi", zadovoljna sam svojim učešćem i bilo mi je jako prijatno tamo i uvek bi se rado vratila - kaže vivša zadrugarka.

Novac od "Zadruge" uložiće u obrazovanje.

- Planiram da pozavršavam neke obaveze, i da se posvetim sebi i svom obrazovanju. Nastaviću sa školovanjem, mislim da bih novac htela da uložim baš u to - zaključila je lepa Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima/Instagram

Pogledajte još