POZNATI UČESNICI "ZADRUGE 5": Rijaliti zvezde u Belu kuću stižu sa decom, sestrama, majkama i očevima

Nakon što su se Teodora Džehverović i Miljana Kulić takmičile rame uz rame sa svojim majkama, mnogi zadrugari su odlučili da u Belu kuću uđu porodično!

Bez obzira na to što se četvrta sezona rijalitija "Zadruga" tek završila, gledaoci s nestrpljenjem iščekuju početak naredne kako bi ponovo videli neke od svojih favorita. Ko će 6. septembra ući u petu, a kako čelnik Pink televizije Željko Mitrović najavljuje, i poslednju sezonu ovog rijalitija, otkriva "Alo!". Za prvo mesto i nagradu od 50.000 evra nadmetaće se neki stari, ali i neki novi zadrugari, kao i pojedini članovi njihovih porodica. Maja Marinković i njen otac Radomir zvani Taki potpisali su ugovor i oni će se u šimanovačku Belu kuću useliti ove jeseni.

- Maja voli rijaliti, ona je tu u prirodnom okruženju, ponela ju je slava i ne može se odupreti tome. S tim da ne može da joj zabrani da uđe, Taki je odlučio da se ove sezone pridruži takmičenju, ali ne da bi pobedio, već da bi uticao na ponašanje svoje jedinice i na njene nervne lomove - kaže izvor.

Pored njih naći će se i Mina Vrbaški sa svojom majkom Ivanom, a u pregovorima je i Sanja Stanković koja bi takođe trebalo da uđe sa svojom majkom.

Trend da majke uđu u rijaliti sa ćerkama započele su Miljana i Marija Kulić, Teodora i Gordana Džehverović, a nastaviće ga brojne zadrugarke. Činjenica da je ove godine pobedu odnela Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, motivisala je mame rijaliti zvezda te su tako i one odlučile da se prijave za narednu sezonu.

- Aleksandra Subotić će takođe biti učesnica pete sezone, a još nije odlučila da li će joj društvo praviti sin koji nema ni godinu dana - iznosi izvor.

U poslednju sezonu će ući i Milica Kemez koja je ove godine završila kao drugoplasirana. Trebalo bi da sa njom u "Belu kuću" uđe i njena rođena sestra Mirela s kojom se još pregovara, a koja je jako interesantna s obzirom na trougao i nerazjašnjene priče između nje, Milice i Bore Santane.

Takođe, kontroverzni učesnik poslednje sezone Fran Pujas potpisao je ugovor za narednu. S njim će najverovatnije ući i Mateja Matijević s kojim se Hrvat odskora druži. Nenad Aleksić Ša u pregovorima je sa čelnicima Pinka o svom učešću i za sada je u fazi postavljanja svojih uslova, te ugovor još nije potpisao.

U poslednju sezonu hiperrijalitija bi trebalo da uđe i Olja Einfalt Mihovilović iz Hrvatske, koja se proslavila u tamošnjem rijalitiju "Ljubav je na selu". Mediji prenose da joj je nadimak Vampirica i da će na imanje povesti i svog ličnog roba.

Osim učesnika koji će naredne sezone sreću oprobati sa roditeljima, u "Zadruzi 5" biće još dosta starih učesnika.

- Tradicionalno, u narednoj sezoni učestvovaće i Lepi Mića, Marko Đedović i Zorica Marković, čije je prisustvo ove sezone izostalo, kao i Miljana Kulić, koja je zadovoljna ovogodišnjim plasmanom, ali neće odustati dok ne osvoji prvo mesto - ispričao je izvor.

Nakon dve godine pauze najpoznatije imanje u Šimanovcima za svoj dom od septembra izabrao je i ekstrasens i bivša internet senzacija Zoki Šumadinac.

Izvor: Alo!
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.