TRI GODINE OD UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA: Sanja Papić objavila dirljive uspomene na pokojnog supruga (FOTO)

Nekadašnja manekenka i najuspešnija srpska misica Sanja Papić pre tri godine ostala je bez supruga, poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. On je ubijen 28. jula 2018. godine ispred zgrade u kojoj je na Novom Beogradu živeo sa plavokosom lepoticom.

Tridesetsedmogodišnja Novosađanka često na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije i video snimke u znak sećanja na pokojnog supruga. U trenutku kada je ostala bez oca, malena Lara Ognjanović, koja je čuvenom advokatu bila treće dete, imala je samo devet meseci.

- I dalje sam nema... I dalje ne mogu i sigurno nikada neću ni moći da shvatim bahati i monstruozni greh počinjen nad zivotom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 28. jula 2018. godine na našem kućnom pragu. Tri godine istraga stoji... Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha... - napisala je Sanja na Instagramu i dodala:

- Ne, vreme ne leči... Neizlečivo je Mišino odsustvo iz naših života. Najbolnija je činjenica - smrt je jedina konačna i nepromenljiva. Mišu, nažalost, apsolutno ništa neće vratiti.

Pored fotografije na kojoj se može videti koliko je Ognjanović uživao u odrastanju svoje mezimice koju je dobio tokom braka sa Sanjom, poznata manekenka objavila je i snimak sada četvorogodišnje devojčice koja odrasta bez oca uz poruku da ljubav nikada ne umire.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: misssanjapapic/Instagram

Pogledajte još