NISAM NOTORNI LAŽOV: Miljana Kulić otkrila detalje odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita", u kojoj su gostovali bivši zadrugari Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović, voditelj Darko Tanasijević pročitao je nekoliko objava sa Tvitera.

- Je l' poskupela Zolina ljubav od prošle godine? - glasilo je pitanje sa Tvitera.

- Mama me malo pre zove i pita dokle ću da lažem. Ja odgovorno tvrdim da nemam nikakv odnos sa dotičnim Čolićem. Bila sam u Etno selu, ali nisam bila sa njim. Nemam nikakvu komunikaciju, ne želim sama sebi da pravim probleme. Mislila sam da se sprdam i kažem da je sada ljubav sa kamatom. Ne želim da se sprdam jer ljudi ne prepoznaju moju ironiju i sarkazam. Nisam toliki notorni lažov, da imam kontakt, rekla bih - čujemo se - pravdala se Miljana.

- Jeste Mišel pevanje se ne uči, ali očigledno nemaš taj x faktor, pa ti Miljana drži popularnost godinama - glasio je sledeći tvit.

- Pozdrav za njih - rekao je kratko.

- Mišel jedino može da se nađe na televiziji pored dive Miljane Kulić - rekla je ona.

- Parfem, krema za telo, žvake, sprej za telo, novčanik. Kažu Miljana bogatašica, ja 10 dinara imam u novčaniku. Čokoladica, papirne maramice, cigarete, upaljač i punkč, bez njega nigde. 2110 to je sve od para što Miljana ima - nabrajala je Miljana sadržaj iz svoje torbe.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.