SEZONA ZA PAMĆENJE: U "Zadrugu 5" ulazi popularni srpski pevač sa dečkom?!

Publika s nestrpljenjem očekuje petu i poslednju sezonu "Zadruge", a uveliko se spekuliše i sa preciznošću govori o novim učesnicima.

Direktor "ružičaste televizije" Željko Mitrović nedavno je istakao kako će ovaj TV projekat možda biti i poslednji rijaliti na "Pinku".

Publika je imala priliku da posmatra brojne situacije iz luksuznog zdanja u Šimanovcima poput preljube, razaranja braka, podizanja deteta, brutalnih tuča, a otvoreno se govorilo i o seksualnosti pojednih učesnika pred milionskim auditorijumom.

Čini se da ne postoji situacija kojoj pubila nije svedočila gledajući hipnotisano u male ekrane, ali novina ove sezone će biti gej par. Kako ističe izvor blizak produkciji "Zadruge", popularni pevač koji je do sada krio svoj intimni život, ulazi sa emotivnim partnerom u rijaliti.

- U petu sezonu ulazi pevač koga žene obožavaju, a mali broj ljudi zna da je homosekusalac. Sa njim će se takmičiti i njegov emotivni partner, koji je takođe poznat javnosti, ali znatno manje. U pregovorima je sa produkcijom, a smatra se da će ovaj potez biti revolucionaran, jer će on biti prvi muškarac sa domaće javne scene koji će otvoreno priznati da je gej. Mnoga ženska srca će biti slomljena, a očekuju se mešovite reacije publike. Ma, biće ovo sezona za pamćenje - ističe dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, publika je već imala priliku da prati emotivna dešavanja lezbijskog para, Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, kao i priznanje Nenada Lazića da je gej.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.