SHVATIO SAM DA TO NIJE TO: Anđelo Ranković iskreno o vezi sa Sanjom Stanković (VIDEO)

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gostovali bivši zadrugari Sanja Stanković i Anđelo Ranković.

U emisiju se uključila gledateljka Vera iz Novog Sada.

- Pitala bih Sanju, nije uopšte bilo potrebno da u bilo koju temu ulazi sa Matorom, trebala je da ima svoje ja, kad je već stalno negodovala zbog narukvice. Trebalo je da nema kontakta i prepirke. Matora je mnoge greške pravila i sa drugim devojkama, malo je bila viša aktivna. Sanja nije bila sa ženama nikad, verujem da je volela svog dečka i verujem da je bila u teškoj situaciji, Matora je to koristila jer je znala da je Sanja bila maltretirana od tog dečka. Kao ja sam dobro, ja ću da ti učinim. Ništa Sanju ne krivim - rekla je gledateljka.

- Kako komentarišete odnos Anđela i Sanje? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- On se tu malo zaleteo, njemu se Sanja više svidela da budu drugovi, ali njemu je nešto kliknulo u glavi. Počeli su vezu, koja nije potrajala. Možda mu je smetalo što je ona bila devojka njegove drugarice, možda ga je to odvajalo od Sanje. Šta misliš Anđelo, je l' sam u pravu? - nastavila je gledateljka.

- Vrlo brzo nakon ulaska u vezu shvatio sam da to nije to. Prijalo je u trenutku jer smo bili dobri drugari. U samom startu sam govorio da mi je neprijatno zbog Matore, video sam da postoji velika emocije kod Matore i ako one nisu bile dugo zajedno. Zato sam i rekao da sam bezopleto ušao u sve to, ali šta da se radi - odgovorio je Anđelo.

- Nisam 100% sigurna da je tu razlog bila Matora. Nije da ti nisi znao Sanju, bili ste prijatelji, morala je da ti se sviđa i da si hteo da budeš sa njom. Desilo se u Zadruzi i onda je doskočica bila Matora, ne bih to rekla. Kako si sa Natašom Radan odmah to sredio za nekoliko sati, nisi ti neki stidljivko. Zašto nisi ostao sa Natašom? - pitala je gledateljka.

- Nikad nisam bio sa njom u vezi, desilo se tu noć u Zadruzi, nisam želeo da imam dublji odnos - rekao je on.

- Malo me zbunjuješ. Sad mu je odgovor imao sam nešto što mu je trebalo i to je bilo to. On je svaki dan bio sa Natašom, smeje se, ona ljubomoriše. Impunovalo mu je, branio si je - nastavila je gledateljka.

- Da, u nekim trenutcima sam branio nju jer sam smatrao da je nezaštićena, nije to bilo ne znam ni ja koliko situacija. Tako sam osetio da stanem u njenu zaštitu. Ne zato što je meni imponovalo - dodao je Ranković.

- Uvek se govorilo za misicu kako te je gledala, bili su tu i dodiri. Sećaš se kad ste sedeli na jajetu, a ona ti je dodirivala ruku? - pitala je gledateljka.

- Bilo je davno, ne sećam se stvarno. Svašta se izdešavalo otkad sam izašao iz Zadruge, imao sam mnogo lepših trenutaka - rekao je Anđelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još