U RIJALITI SAM UŠLA DA BIH SE IZVUKLA IZ RUPE U KOJU SAM UPALA: Luna Đogani otkrila da li će biti takmičarka "Zadruge 5" (VIDEO)

Luna Đogani oglasila se povodom priča da je u pregovorima za ulazak u "Zadrugu 5", s obzirom na to da je vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović najavio da će poslednja sezona pomenutog rijalitija okupiti njegove najveće zvezde.

Đoganijeva se javila sa Kopaonika, gde već nekoliko dana odmara sa suprugom Markom Miljkovićem i ćerkicom Miom. Kako je istakla, ni sada, ni bilo kada, ulazak u rijaliti za nju nije opcija.

- Mi smo ovde već par dana i stvarno nam je mnogo lepo, ali ovaj video nije posvećen tome, već demantu koji imam potrebu da kažem. Svaki dan se priča o tome, kao da je to tako i kao da će to da se desi. Ne želim više da imam bilo kakve veze sa rijaliti programom. Rijaliti program je moja prošlost, tamo sam bila tri godine. Nema više potrebe da se piše o tome da ću ući, pogotovo ne sa mojoj bebom. Imam potrebu da demantujem, zato što ne želim da bilo ko misli da ću uopšte razmišljati o tome, a kamoli pristati i ući - počela je Luna.

- Jeste da sam mnogo puta rekla da neću, ali ovaj put imam debeo razlog za to. Stvarno je trenutno moj život onakav kakav sam uvek želela da bude, srećna sam, apsolutno mi sve ide, i posao, i privatan život, i ja sam super - objasnila je.

- U rijaliti sam ulazila kada stvarno nisam bila dobro i kada sam morala da uđem. To je bio jedini način da ja budem dobro i da sebe izvučem iz nekih rupa u koje sam upala. Sad apsolutno nemam nijedan razlog zbog kog bih ušla u rijaliti. Ispunjena sam maksimalno i hoću ovim putem da demantujem da ću ući u bilo koji rijaliti - nastavila je Luna.

- Jedino ćete me gledati na našem kanalu, na Instagramu, televiziji, neki intervjui... Ali, više od mene rijaliti nećete videti, smatram da sam ja završila što se tiče toga i stvarno bih želela da taj život bude moja prošlost. Naravno, to je nešto što ne može da se izbriše, niti ja bežim od toga, ali je moja prošlost. Moja budućnost je moj slobodan život, moja porodica, moj muž, moje dete... To je ono na šta ću biti fokusirana - poručila je Đoganijeva.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još