ON JE EGOCENTRIČNA OSOBA, LAŽNO SE PREDSTAVLJA, SEBIČAN JE I MISLI SAMO NA SEBE: Arina Vološina iznela skandalozne optužbe na račun Miloša Bikovića (FOTO)

Plesačica Arina Vološina poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram šokirala je svoje pratioce.

Naime, lepa Ruskinja otkrila je da je raskinula ljubavnu vezu sa najpopularnijim srpskim glumcem mlađe generacije Milošem Bikovićem i iznela detalje njihove romanse.

Vološina nije imala lepe reči za tridesettrogodišnjeg umetnika, a Biković se još uvek nije oglasio povodom optužbi koje je na njegov račun iznela bivša devojka.

- Više od godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovek na svakom koraku spominje Boga. Gajila sam poslednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno grub. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Danas mu više nisam devojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od pretnji, negativnih komentara i osuda. Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića - napisala je Arina uz fotografiju sa Milošem.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: arinavoloshina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.