MOGLA BIH DA DODAM NIZ GNUSNIH STVARI: Barbara Tatalović oglasila se nakon što je Arina Vološina iznela skandalozne optužbe na račun Miloša Bikovića (FOTO)

Arina Vološina i Miloš Biković tokom jučerašnjeg dana raskinuli su ljubavnu romansu, a lepa Ruskinja u svojoj ispovesti iznela je detalje odnosa sa srpskim popularnim glumcem.

Plesačica je otkrila da je tridesettrogodišnji umetnik bio grub prema njoj, kao i da je egocentričan i da su sve vrednosti koje je u javnosti prezentovao, za njega nepoznanica.

Tim povodom, oglasila se Barbara Tatalović koja je takođe bila u vezi sa Bikovićem, a ni glumica nije imala lepe reči za bivšeg dečka i potvrdila sve ono što je Arina napisala.

- U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E, pa, baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara u svojoj objavi na Instagramu u vidu storija, naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: barbaratatalovic/Instagram

Pogledajte još