ŽELIM DA ZADRŽIM DOSTOJANSTVO ČAK I KADA SE O MENI BUDU IZNOSILE NEISTINE: Miloš Biković nije ostao nem na skandalozne optužbe bivših devojaka (FOTO)

Ruska plesačica Arina Vološina pre nekoliko dana iznela je šokantne tvrdnje o vezi sa glumcem Milošem Bikovićem.

Naime, ona je istakla da je Milošu samo bitna karijera i reputacija, te da je veliki egocentrik, a nakon njene objave na Instagramu, usledilo je i oglašavanje Bikovićeve bivše devojke, manekenke Barbare Tatalović koja je poručila da se upotpunosti pronašla u Arininim rečima.

Glumac nije ostao nem na oglašavanja bivših ljubavi u javnosti, te je odlučio da se oglasi putem Instagram naloga i stavi tačku na ove priče.

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove "privatan život", postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još