PACOVE, U TOJ ŽENSKOJ ODEĆI SI MI NEODOLJIV: Rialda Karahasanović brutalno odgovorila na Mićine prozivke da se udvarala Matoroj

Pevač Lepi Mića sinoć u emisiji  "Narod pita" pomenuo u negativnom kontekstu svoju bivšu cimerku iz rijalitija Rialdu Karahasanović.

Naime, Mića je tokom razgovora sa Jovanom Tomić Matorom izjavio da je Rialda bila ta koja je sa njom flertovala i dala joj povod da joj se ona udvara, na šta pevačica nije mogla da ostane nema.

- Zamolila bih ovog metuzalema od Miće da svoje projekcije ispoljava na one što im je služio kao "rijaliti sufler". Ako sam ja flertovala sa Matorom, onda sam i sa tobom jer u onoj ženskoj garderobi si mi neodoljiv. Boli me k*rac kome sam se ja sviđala i ko je šta hteo jer ja da sam htela bilo šta drugo osim svoje veze, to bi se i realizovalo, u to budite sigurni. Za sve Matorine sprdnje i dobacivanja dok smo se družili Kenan, Matora i ja, Kenan je i te kako znao, tako da te fore "Rialda ima dogovor, Kenan marketing", nabijem zajedno sa vama i tim teorijama - započela je bivša zadrugarka.

- Ako sam tamo bila "limitirana" izborom, pa sam komentarisala gluposti, to mi ne pada na pamet da radim i napolju. Mislim da mi je sfera interesovanja mnogo razvijenija. Samim tim za ove pacove što pokušavaju da mi stave na leđa nešto što nije istina, ja jesam tu da uživam, a vi da budete moje sekretarice i da me izveštavate ko me je i kad spomenuo - završila je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: queenrialda/Instagram

Pogledajte još