BOG ĆE TI SUDITI: Arina Vološina odgovorila na prozivke Miloša Bikovića

Nakon što je Miloš Biković izneo svoju stranu priče o raskidu sa Arinom Vološinom, ruska plesačica ponovo se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Izrevoltirana objavom srpskog glumca Arina je žestoko oplela po tridesettrogodišnjem umetniku i poručila da će mu Bog suditi.

- Lako je izgledati kao džentlmen, na rečima i ispred kamera. Treba biti uzvišen u običnom životu, sa ljudima koji te vole bezrazložno, ne zbog filmova. Sa njima treba da budeš, a ne da igraš igru. Plemenitost je u malim stvarima, u tome koliko tvoja reč vredi, u etici na kraju krajeva. Život mi je još jedanput pokazao da dela određuju osobu. U sportu je sve jednostavno - ono si što jesi, a tako se gleda i na tvoj uspeh. Postoji ogromna razlika između onoga što vidi kamera i onoga što je realan život. Bog će ti suditi - napisala je plesačica.

Podsetimo, Vološina je u nedelju istakla da je srpskom umetniku bitna jedino karijera, te da je egocentrik, zbog koga ona nije imala svoj život tokom godinu dana ljubavne veze. Ubrzo nakon nje, oglasila se još jedna Miloševa bivša devojka, manekenka Barbara Tatalović, koja je istakla da se pronalazi u njenoj priči. Nakon toga Biković je na prozivke odgovorio rečima:

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove "privatan život", postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: arinavoloshina/Instagram

Pogledajte još