IMAM GUZU ZA OLIMPIJSKU MEDALJU: Milica Dabović odgovorila na kritike pratilaca na društvenim mrežama (FOTO)

Popularna košarkašica Milica Dabović poslednjih dana svojim provokativnim fotografijama na društvenoj mreži Instagram napravila je pravu pometnju među svojim pratiocima.

Pošto su je mnogi osudili zbog atraktivnog izgleda i isticanja oblina u prvi plan, uspešna sportistkinja odlučila je da odgovori na kritike koje koje su je zabolele.

- Koliko puta sam samo čula, čitala kritike na račun mog izgleda... Slažem se, mišljenja su različita i možda nisam lepa, nemam grudi i imam muške noge, i čukljevi su mi nasledni, kriv nos i čak sam usne radila, ali zato imam guzu za olimpijsku medalju! Ili ne? Volim sve vaše komentare, loše i dobre... a i znate šta nije me sramota, imam sina i divna sam majka, dobar sam čovek i ponosiće se mnome. Čiste duše i iskrena, uzor mnogima, a imam šta i da pokažem (kako na terenu, tako i van njega). Hvala, divni ljudi! P.S. i ono što je najlepše, nijedna slika nije urađena, dorađena ili fotošopirana - napisala je tridesetdevetogodišnja Milica pokraj svoje fotografije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još