KUPOVINA IM JE OMILJENA ZANIMACIJA: Koja četiri horoskopska znaka najviše uživaju u šopingu?

Pripadnice lepšeg pola gaje posebnu pasiju kada je šoping u pitanju. Teško je naći onu koja ga ne voli. Jedino što se razlikuje kod svake žene jeste predmet žudnje. Neke dame uživaju u kupovini haljina, druge privlače torbe i cipele, a treće mogu satima razgledati činiju koja će se savršeno uklopiti uz njihovu kuhinju.

Žene vole lepe stvari, zato ne žale da potroše novac i vreme kako bi bile zadovoljne i srećne. Prirpadnice pojedinih horoskopskih znakova su više od drugih naklonjene dugom i iscrpljujućem šopingu.

Saznajte o kojim znacima Zodijaka je reč.

Bik - ništa ne voli više od kupovine!

Da treba odabrati samo jedan znak koji je najviše obuzet kupovinom, to bi ond sigurno bio Bik. Njegov osnovni element je zemlja, mesto odakle dolazi zlato, a njihova vladajuća planeta je Venera koja predstavlja luksuz. Posedovti lepe i skupe stvari veoma je važno za ovaj znak. Ipak, bez obzira na ljubav prema trošenju, ovo je horoskopski znak koji zna i kako se može uštedeti novac.

Lav - voli sjajne i luksuzne nove stvari!

Lava uvek možemo lako uočiti prema zanimljivom i sjajnom stilu. Bez obzira na to šao radi, Lav blista poput svetlucavog dijamanta. Ovaj horoskopski znak želi proizvode koje ljudi odmah primete i poštuju, bilo da je reč o novoj odeći, automobilu ili buketu cveća. Kod pripadnika ovog znaka nema štednje, on uvek želi da ima najluksuzniji proizvod na tržištu.

Vaga - žudi za elegantnim i modernim!

Čim se probude pripadnice ovog znaka žele da izgledaju uredno, elegantno i moderno. To je zato što njima vlada Venera, planeta lepote, a ko voli lepotu, voli i da ide u kupovinu. Vage vole da budu okružene stvarima koje ih nadahnjuju. Takođe žele da njihova odeća bude očaravajuća, a ormari uvek puni kvalitetnih i modernih komada garderobe.

Škorpije - kupovina ih najviše opušta!

Iako se na prvi pogled ne bi reklo da tajanstvene Škorpije uživaju u kupovini, ponekad zaboravimo da govorimo o jednom od najupornijih horoskopskih znakova. Ako je Škorpija raspoložena za kupovinu, nije joj važno je li nešto skupo ili jeftino. Pripadnica ovog znaka uvek kupuje sada, a kasnije razmišlja. Škorpijom vlada Mars, planeta akcije, što ih čini impulsivnim kupcima.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još