UNOSAN BIZNIS: Veljko Ražnatović kupio farmu svinja u blizini Žitorađe

Bokser Veljko Ražnatović, nedaleko od Žitorađe u selu Stara Božurna, kupio je ogroman plac, na kom je sagrađen objekat koji ima više od 5.000 kvadrata. Prema priči meštana, on je u ovaj posao uložio oko 50.000 evra.

- Ovaj plac je platio sigurno 30.000 evra, velika je farma koju ne može svako da priušti. Unutra ima mnogo svinja i prasića, kupio je i konja, a u sve to uložio je još najmanje 20.000 evra. Imaju ljude koji dolaze i vode računa o svemu. Nisam ljubomoran, meni je drago što je tu, ja svakako ne bih imao para to da kupim. Bolje što je on kupio, pa ulaže u to, nego da propada - ispričao je komšija za "Kurir".

U centru Žitorađe nalazi se kafić, čiji je i Veljko redovan gost.

- Ostavlja baš dobar bakšiš. Poznajem ga odranije, kada smo bili manji. On se družio sa mojim bratom Danijelom, koji sada radi kod njega u Titelu. Veljko ga je zaposlio da mu čuva pse i da bude zadužen kod njih. Zadovoljan je, ima obezbeđen smeštaj i hranu, a i devojka mu je često tamo. Veljku ne smeta kada devojka mog brata ostane tamo da spava, a to bi retko koji gazda dozvolio. Uvek je prijatan i nasmejan, i drago mi je što Danijel ima takvog gazdu - ispričala je radnica u kafiću.

Izvor: Kurir.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još