UPLAŠENA SAM, PIJEM LEKOVE ZA SMIRENJE: Aleksandra Nikolić napadnuta i opljačkana u centru Beograda

Aleksandra Nikolić otkako je izašla iz "Zadruge", intrigira javnost i često se nalazi u turbulentim situacijama i dešavanjima.

Nakon Zadruge Aleks ne izbija iz žiže javnosti, što je možda i doprinelo nemilom događaju koji se dogodio sinoć u centru grada. Naime, Aleksandra je izašla sa drugaricom na piće, pa produžila u šetnju po ulicama Beograda i ništa nije ukazivalo na potencijalni problem. Kada se rastala sa prijateljicom i ostala sama, u jednoj od mračnih ulica, pojavio se mladić sa kačketom na glavi koji je išao njoj u susret, a kada je prišao dovoljno blizu se zaleteo i na prepad oteo njenu torbicu koju je zadrugarka držala u rukama.

- Aleksandra je bila u stanju šoka, na sekund vrisnula, pa vidno uznemirena i uplašena stajala neko vreme nepomično na ulici gledajući u pravcu napadača, koji joj je pretio nožem. On joj je iz ruke oteo torbicu u kojoj je imala lične stvari i novac koji je ponela sa sobom - izjavio je izvor.

- Nakon nekoliko minuta je otrčala u prvi taksi koji je zaustavila i otišla u nepoznatom pravcu. Bila je van sebe, a na rukama je imala povrede - otkriva naš izvor.

Bivša zadrugarka sada je otkrila detalje ovog nemilog događaja.

- Jako sam uplašena, nisam spavala celu noć, morala sam da popijem nešto za smirenje da bih mogla oči da sklopim na nekoliko sati. Uznemirena sam. Nije mi važna materijalna vrednost, sa sobom sam imala samo neke sitnice i novac, sva sreća u torbici nisam imala dokumenta, a telefon sam držala u ruci. Torbicu sam dobila na poklon od drugarice, to mi je emotivna vrednost. Ali nema veze, bitno da sam živa i zdrava - rekla je Nikolićeva.

- Jutros sam osetila da me peče ruka, primetila ogrebotinu i crvenilo od verovatno rajsferšlusa koji mi je odrao kožu prilikom naglog otimanja. Sad se plašim sama da idem ulicom bukvalno - izjavila je Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima/Instagram

Pogledajte još