NE KAŽE SE DŽABE "BOLI KO U OKO", CARSKI REZ JE NIŠTA NASPRAM OVOGA: Slavica Ćukteraš otkrila detalje bizarne nezgode sa čepom (VIDEO)

Slavica Ćukteraš oglasila se iz bolnice, a tamo se nalazi već peti dan zbog povrede oka.

Ćukterašova je iz Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu objavila video snimak i ispričala da je povredu zadobila dok je spremala kuću.

- Znam da vas sve zanima kako je došlo do ove bizarne nezgode, ali jako je komplikovano, tek posle dva dana sam shvatila težinu stvari, ne kažu džabe "boli ko u oko", ovu bol u životu nisam osetila, pa čak i carski rez nije boleo toliko, zato, dragi moji, budite pažljivi kod kućnih poslova. U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova... Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim, kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo. Strčala sam do zamzivača da nađem nešto hladno, pokušavam da otvorim levo oko, nikako ne uspevam, shvatam da ne mogu ni u auto da sednem, oko mi je krvarilo, a čim sam otišla u privatnu kliniku rekli su mi da je ovo za hospitalizaciju. Moraću da ležim sedam dana - ispričala je Slavica putem "storija" na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još