MI SMO VEĆ U BRAKU: Slobodan Radanović otkrio sve detalje odnosa sa izabranicom Jelenom Đuričanin

Slobodan Sloba Radanović otkrio je šta misli o incidentima na nastupima kolega i progovorio o velikoj podršci svoje izabranice Jelene Đuričanin.

Pevač je haos na sceni na nastupu Bube Korelija i Džale Brata, kada je napadnut maloletni dečak na sceni.

- Meni je krivo što sam video da su to bezopasni klinci, deca... Ne znam da li imaju i 15 godina. Redovna je stvar da se ljudi penju izvođačima na binu. Nasilje je totalno bespotrebno - rekao je Sloba.

- Ne volim da pričam o ciframa, radimo sve u dogovoru i napravimo da svima bude dobro - otkrio je Sloba kad su ga pitali da li mu se cena nastupa promenila u odnosu na vreme pre korone.

Grupa devojaka je je jednom prilikom iznela na scenu ruže za popularnog pevača, a on je otkrio kako je njegova verenica Jelena na to reagovala:

- Navikla je. Ona zna da je to deo mog posla. Volim ljude i volim da se družim sa mojom publikom. Bude mnogo devojaka na nastupu, pa to nije neočekivano. Jelenina podrška mi mnogo znači - ističe Radanović.

Radanović otkriva da li nakon veridbe planira i venčanje.

- Iskreno, to će ići spontano. Nama je sada kao da smo već u braku, sve je idelno, a mi već živimo zajedno. Mi se super slažemo i više ne možemo jedno bez drugog - zaključuje on.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: TOXIC TELEVISION-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.