OD SILNOG SMEHA NE PRIMEĆUJEMO DA STARIMO ZAJEDNO: Kristina Kovač sa suprugom uživa u Stokholmu (FOTO)

Srpska kantautorka Kristina Kovač pre nekoliko godina preselila se u Švedsku kako bi obezbedila bolje životne uslove za sebe i svoju porodicu - supruga Danijela Brakusa i naslednicu Taru Perović.

Od februara prošle godine složni trio zajedno živi i radi u ovoj skandinavskoj zemlji, a pevačica je tada otkrila da su dugo čekali da budu ponovo svi na okupu, te da nema veće sreće od toga. Kristina je tada otkrila da je Stokholm njihov novi dom, da nije bilo lako krenuti od nule u ovim godinama, ali da kada žena nešto hoće, naročito za dobro svog deteta, nema te sile koja će da je zaustavi.

Četrdesetsedmogodišnja umetnica danas očigledno uživa u glavnom i najvećem gradu Švedske. Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija sa izleta i pratiocima otkrila koliko njoj i njenom emotivnom partneru prija život u Skandinaviji.

- Danas smo se malo pentrali po okolnom brdu iznad Vintervikena. Inače, sva ova priroda je u samom gradu, nije neko udaljeno predgrađe, po obodima, nego širi centar. U Stokholmu je ta simbioza prirode i čoveka potpuno neverovatna. A nas dvoje, eto, od silnog smeha ne primećujemo da starimo zajedno.

Podsetimo, Kovačeva ima ćerku Taru (13) iz braka sa Igorom Perovićem. Par je bio u braku od 2003. do 2011. godine, a dugi niz godina za osmeh na Kristininom licu zaslužan je njen izabranik Danijel Brakus.

Autor: Nadlanu.com
Foto: kristinakovac43/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.