DECE IMAMO NA PRETEK, SAD JE VREME DA UŽIVAMO: Dragana Mitar i Edis Fetić progovorili o pomirenju i zajedničkom životu (VIDEO)

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić otkako su obnovili svoju ljubavnu romansu, ne razdvajaju se. Par je prvo boravio u Novom Pazaru, a sada su zajedno otputovali na Crnogorsko primorje i progovorili o svom pomirenju.

- Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog i da nije trebalo ni da prekidamo! Mi smo stavili samo zarez i tri tačke, tako da se na kraju nastavilo. U Novom Pazaru je bilo predivno, sve pozitivno, nisam se nadala da će biti tako dobro, uživali smo. Kupali smo se u bazenu, sunčali i baš smo se odmorili. Sad smo najjači - priča Dragana, pa nastavlja:

- Tek smo stigli u Budvu, večeras ćemo da šetamo do grada. Edo i ja nikad nismo imali neki veliki problem, pokušavali smo da se razdvojimo, ali od sudbine ne može da se pobegne. Dece imamo na pretek, sad smo došli da uživamo i da odmaramo - zaključila je Dragana.

- Ljubav cveta, nikad jača! Stavlili smo tačku zbog te presije od izlazaka. Moji mi se nikada ne mešaju, moj izbor, moja stvar. Dragana je prvi put bila kod mene sada. Nije zvanično upoznala moje roditelje, ali hoće - izjavio je Edo.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još