AKO LJUBOMORE IMA U VEZI ONDA JE ODNOS NA LOŠEM PUTU: Dragana Kosjerina iskreno o vereniku Bojanu Perduvu i planovima za budućnost

Lepa voditeljka RTS-a, Dragana Kosjerina, nikada nije igrala na kartu izgleda. Znanjem, otmenim i damskim stavom koračala je stepenik po stepenik u karijeri, a kako priznaje nikada nije imala problem sa egom. Zna da prihvati kritiku i sasluša savete ako su upućeni od osoba u koje ima poverenje.

- Slušam konstruktivne kritike. Samo biram od koga ih slušam. Ne možete se preispitivati zbog svakog saveta i komenatara, naročito kada ih upute ljudi sa kojima ni u čemu ne želite da se identifikujete. Izuzetno sam samokritična. Uvek se usmerim na ono što može da se unaprediti - kaže Dragana.

Na pitanje ko može da joj poljulja samopouzdanje, Dragana odgovara:

- Kada samopouzdanje temeljite na znanju, veštinama i stabilnim emotivnim odnosima sa bliskim ljudima, ne može se ono poljuljati tako lako. Naravno, imam dane kada ne osećam da sam u najboljem izdanju. Ali to su samo "loši dani" koji dođu i prođu.

Dragana krase smirenost i blistav osmeh, no kao i kod svake osobe, pa tako i kod nje dođe žuta minuta. U tim situacijama, Dragana priznaje da nekada ne zna da se iskontoliše.

- Zavisi od situacije i od sagovornika. Nekad se sukobljavam, nekad se ućutim. Sve sam veštija u tome da energiju usmerim na rešavanje problema, umesto da je trošim na ljutnju i zameranje - ističe ona.

Ovih dana, Draganu, televizijski gledaoci imaju prilike da je vide u emisiji posvećeno Olimpijskim igrama. Ta tematika joj je bliska, s obzirom na to da je prve novinarske korake napravila u sportskoj redakciji.

- Proteklih nekoliko godina radila sam u formatima koji su između ostalih obrađivali i temu sporta. Neretko sam u Jutarnjem programu ugošćavala poznate sportiste. Ipak, sada imam priliku da se bavim analogijom događaja na najpoznatijem sportskom događaju na globalnom nivou i moram priznati to me je podsetilo na početak televizijske karijere. U sportskim temama mi je uvek udobno - naglasila je ona.

Dragana je priznaje, veliki ljubitelj muzike, no, ipak kada se zadesi da je u kafani, situacija poprima novi oblik.

- Istina je da, zapravo, ne volim da naručujem pesme u kafani. Znam ih mnogo, ako bi me pitali rekla bih u tom trenutku neku numeru, ali iskreno ne uživam u tome - iskrena je ona.

Dragana je lice RTS-a i kaže da ne planira da menja frekvenciju.

- Ne vidim nijedno mesto na kom bih se radije profesionalno razvijala nego na RTS-u - rekla je ranije Dragana, koja loše komentare ne pamti.

- Ne zato što me nisu gađali u srce, već zato što ih je bilo mnogo. Kad imate mnoštvo provokacija, izgradite jednu finu vrstu imuniteta i onda ih više ni ne pamtite.

Veliku podršku u svemu Dragana dobija od dečka Bojana Perduva. Na pitanje da li nekada doza ljubomore može da "podgreje" strast u vezi, da odnos ne bi postao monoton, Dragana odgovara:

- Ako odnos zahteva "podgrevanje" ljubomorom, onda je to odnos koji je na lošem putu. Stabilan odnos ne znači monotoniju, već mir, koji potom obogatite zabavom, dobrim provodom, putovanjima, zajedničkim interesovanjima...

Izvor: Blic.rs
Foto: dragana.kosjerina/Instagram

Pogledajte još