MOJ HAJDUK, MOJA ZVERINA: Mirko Šijan presrećan zbog rođenja sina Zorana

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan presrećan je što je jutros postao otac sina Zorana, kome je ime dao po svom tati.

- Rodilo se tatino kure. Moj hajduk, moja zverina! Svi su van sebe - rekao je na početku. On je otkrio da mu je jutros u šest sati Bojana Rodić na svet donela naslednika, te je uz čašicu otkrio još neke detalje.

- On je već mezimče, tu su srećne tetke, a sad će i Bogdana da dođe. To je tatina ljubav. Moja Bojana je najhrabrija - kaže Mirko i na pitanje koliko je beba teška, kao i na koga liči, kratko objašnjava:

- Crn je, normalno, kao i svi mi Šijani. Na koga će da liči... Težak je prilično, ljubi ga tata. Baba Goca je, naravno, van sebe, rodio joj se prvi unuk - rekao je Šijan.

Podsetimo, Mirko je lepu vest o prinovi objavio na Instagram profilu, gde je svojoj izabranici poručio da je voli najviše na svetu.

Pevačica Goca Božinovska bila je van sebe od sreće što je postala baka.

- Rodio se! Presrećna sam, promukla sam od uzbuđenja i haosa! Jutros se porodila, dobila sam unuka, toliko sma srećna i van sebe da ne mogu da govorim. To je moje čedo, moje malo zlato, moj prvenac. Moj Mirko je postao otac, ima li veće radosti? Šijan bi bio ponosan na njega. Spremamo slavlje, samo da je žim i zdrav - zaključila je Goca.

Izvor: Pink.rs/24sedam.rs
Foto: bojana__rodic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.