VEOMA SAM NESTRPLJIVA TRUDNICA, S RAZLOGOM SE ZOVE DRUGO STANJE: Anja Alač otkrila kako teku pripreme za dolazak bebe

Glumica Anja Alač  ušla je u osmi mesec trudnoće i usporila tempo pred dolazak prinove.

Ćerka Vesne Čipčić će u septembru na svet doneti dečaka, kojeg čeka s arhitektom i uličnim umetnikom Andrejom Josifovskim, a iako nerado priča o privatnom životu sada je bila otvorena po pitanju trudnoće, ali i priznala da je nestrpljiva.

- Nestrpljenje osećam tokom cele trudnoće jer je ovo period kada žena više brine, pogotovo kada čeka prvo dete. No, što se samog porođaja tiče, ne žuri mi se. Biće kada bude trebalo - rekla je glumica i priznala da li su joj česte promene raspoloženja.

- Činjenica je da bavljenjem glumom na neki način od nas zahteva sposobnost brze promene raspoloženja. Na Akademiji su nas između ostalog, učili da "hendlujemo" takve situacije. Trudnoća je izazov za ženu koja je, kao ja, po prirodi vrlo osetljiva, jer ovo je period posebene ranjivosti i otvorenosti za doživljaje svake vrste. Pratim svoje sentimente i priznajem da se drugo stanje s razlogom zove tako. Sve deluje isto, ali s promenom perspektive koju trudnoća podrazumeva zapravo je sve drugačije.

Šarmantna glumica priznala je da je priželjkivala da dobije sina.

- Možda je takva posmisao bila bliska, jer imam sedam godina mlađeg brata, ali najveća istina je u onoj narodnoj: 'Samo neka je živo i zdravo'. U pitanju je bila čista intuicija - izjavila je za "Hello".

Mediji su ranije preneli da je majci Vesni Čipčić, saopštila da će postati baka tako što joj je rekla da je dobitnica nagrade kakvu nikada do sada nije dobila, što je Anja sada i potvrdila.

- Bio je to duhovit trenutak u kome smo vest podelili s mamom. Ona je, naravno, bila veoma srećna. Zanimljivije je kada vest dobije duhovitu formu, a ne da sve bude ozbiljno i klasično - rekla je Anja Alač.

Izvor: Hello!/Mondo.rs
Foto: anja_alac/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.