MI SMO IMALI ZDRAVU VEZU, ALI SE LJUBAV UGASILA: Maja Marinković i Milan Janković Čorba otkrili u kakvim su odnosima nakon "Zadruge" (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" voditelj Dragan Marinković Maca ugostio je Maju Marinković i Milana Jankovića Čorbu.

On ih je pozdravio, a zatim i postavio nekoliko pitanja.

- Odmorila sam, udvarači su uvek tu, ali ja sam sada solo, i tako mi je najbolje. Ja sam solo najjača! Ono iz Zadruge je moja prošlost - rekla je Maja.

- Da li postoji neka iskra sa Čorbom? Šta ti kažeš Čorba? - pitao je voditelj.

- Ja ne osećam ništa, skroz sam ok, sa Teodorom sam u vezi - rekao je reper.

- Kuvanje i muzika, trenutno putujem po nastupima sa Teodorom. Bio sam kod kuće, obišao sam sina. Mali Despot je dobro, lepo se skontao sa Teodorom. Bio sam u studiju do sad, i nastavljam da se bavim istim zanimanjima - pričao je Čorba.

- Vi se prvi put vidite posle Zadruge, jer to isto izgorelo kao ona ljubav? - bilo je sledeće pitanje za Maju.

- Ja ne bih poredila te dve veze, ja o njemu mislim sve najbolje, on je u vezi sa Teodorom, ne bih kvarila to nikad. Meni je Čorba ostao u najlepšem sećanju - rekla je Maja.

- Mi smo se družili i zajedno, tako da, taj period je bio lep. Imali smo problema, očigledno nije bila dovoljno jaka ljubav pa nismo prešli preko nekih stvari. Nisam ljubomoran bio u svakom smislu, niti sam zamišljao neku dalju budućnost, kasnije smo videli da to nije bilo jako da opstane - dodao je Čorba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još