MOJ ZORAN NAS GLEDA SA NEBA, ZNAM DA JE PONOSAN: Goca Božinovska na ivici suza održala govor na slavlju povodom rođenja unuka

Popularna pevačica Goca Božinovska juče je postala baka, kada je njen sin Mirko Šijan sa svojom izabranicom Bojanom Rodić dobio sina Zorana.

U porodičnoj kući Šijanovih u Surčinu ovim povodom upriličeno je veliko slavlje.

Nakon što su se gosti već odlično razmrdali uz poznate narodne hitove, ponosna baka obratila se prisutnima veoma emotivnim rečima.

Goca nije mogla da sakrije pomešane emocije koje je osetila kada je saznala je postala baba, ali i da se rodio mali Zoran Šijan:

- Žao mi je što jedna osoba nije ovde danas sa nama, ali moj Zoran nas gleda sa neba, ja to znam. On se borio za sve ovo i znam da je danas ponosan. Ponosna sam što sam svekrva, ponosna sam na mog Mirka. Večeras su sa mnom moji stari prijatelji, oni novi koje sam u svakom trenutku mogla da pozovem, šta god da mi treba i ništa mi više ne treba - rekla je pevačica okupljenim gostima.

Inače, Mirko je zbog uspomene na oca bez koga je ostao veoma rano, odlučio da svom sinu da ime Zoran što je i Gocu veoma ganulo.

Izvor: Republika.rs
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.