VUK ĆE BITI STARIJI BRAT: Valentina i Kostadin Terzić čekaju drugo dete

Kostadin Terzić, sin generalnog direktora "Crvene zvezde" Zvezdana Terzića, nedugo po proslavi prvog rođendana sina Vuka saznao je da će ponovo dobiti dečaka, a lepe vesti biće krunisane svadbenom ceremonijom u septembru.

Naime, Kostadinova izabranica Valentina Lopičić trudna je po drugi put pa će Vuk kroz nekoliko meseci dobiti mlađeg brata. Zbog ove informacije svi u porodici Terzić veoma su srećni i uzbuđeni, naročito ponosni deda. Kostadina i Valentinu lepe vesti zatekle su nedavno, kada su imali dosta razloga za zadovoljstvo na privatnom planu. Atraktivna Podgoričanka i Terzićev naslednik, koji je i sam poslovno angažovan na Marakani, ne samo da su nedavno sinu Vuku proslavili prvi rođendan već i duže vreme planiraju svadbu.

Iako su mediji preneli informaciju da se par već venčao na intimnoj ceremoniji, veliko slavlje koje su planirali još početkom prošle godine izostalo je zbog mera protiv epidemije koronavirusa. Međutim, svadba bi mogla da usledi već u septembru, ukoliko se u narednih mesec dana epidemiološka situacija ne bude pogoršala. Medeni mesec već su, na neki način, imali, budući da su se tek nedavno vratili s romantičnog putovanja u Dubai. Par je svakako mlad i još uvek do ušiju zaljubljen, pa su na tom odmoru uživali u međusobnoj ljubavi i činjenici da uveliko formiraju pravu, veliku porodicu koja će uskoro postati četvoročlana.

Izvor: Story.rs
Foto: mashaterzic/Instagram

Pogledajte još