ZVEZDE POSLEDNJE SEZONE: "Hurricane" ulaze u "Zadrugu 5"?!

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe "Hurricane", navodno će se u septembru useliti u "Zadrugu 5".

Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji navodno uveliko pregovaraju sa čelnicima "Pinka".

- Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u "Zadrugu". Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu 24 sata dnevno - priča izvor pomenutog lista.

Nikolićeva se navodno oduševila ponudom, dok su Vučićeva i Kneževićeva rekle da moraju još malo da razmisle.

- Ivana smatra da bi se odlično snašle u "Zadruzi" i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: "Pa i Marija Šerifović je ušla na 'Farmu' posle Evrovizije i vidite gde je sada" - priča izvor i dodaje da je Ivana na korak do toga da ubedi ostale članice grupe da se usele na imanje u Šimanovcima:

- Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog korona virusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju. Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u "Survajveru". Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor.

Čelnici su navodno rešili da dobro odreše kesu kako bi poslednja sezona megapopularnog rijalitija bila najbolja, pa su pored "uraganki" odlučili da uvedu još neka nova lica.

- U "Zadruzi 5" će se naći i fitnes-instruktor Matija Drašković. Od ovog mišićavog momka se očekuje da zavodi devojke, koje ga i inače obožavaju. Pored njega, u novoj sezoni gledaćemo i bivšu drugaricu Milice Kemez, izvesnu Dunju. Reč je o devojci koja je iznela sve detalje Miličinog boravka i rada u Švajcarskoj. Zapravo, preko nje je Mica otišla u Cirih da radi kao hostesa! U rijaliti bi trebalo da uđe i sama Milica, pa se očekuje da će leteti perje pred kamerama - priča izvor.

U "Zadruzi 5" naći će se najznačajniji učesnici prethodnih sezona. Pored Mikija Đuričića, Lepog Miće, Marka Đedovića i Zorice Marković, među povratnicima biće i Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, ali i Mina Vrbaški, koja će ući sa majkom Ivanom. Maja Marinković će imati podršku oca Radomira Marinkovića Takija, a na ekranu ćemo gledati i bivše ljubavnike Paulu Hublin i Frana Pujasa. Nenad Aleksić Ša i Marko Janjušević Janjuš trenutno pregovaraju sa produkcijom i najverovatnije će uskoro potpisati ugovor.

Izvor: Informer.rs
Foto: Đorđe Bukvić

Pogledajte još