U TOP FORMI ŠEST MESECI NAKON POROĐAJA: Ivana Korab oduševila fanove savršenim izgledom u minijaturnom kupaćem kostimu (FOTO)

Glumica i manekenka Ivana Korab početkom februara ove godine ostvarila se u najvažnijoj životnoj ulozi, kada je na svet donela svoje prvo dete - sina Matea.

Tridesetčetvorogodišnja Beograđanka, koja karijeru već godinama gradi u Americi, svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje pratioce.

Naime, atraktivna brineta pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu i otkrila kako se izborila sa suvišnim kilogramima nakon prve trudnoće.

- Nisam želela da se slikam tokom letovanja jer se još uvek nisam vratila u formu... Činjenica da me 18 godina gledaju pod lupom za svaki gram i tačkicu na telu, definitivno ostavi traume po pitanju izgleda i težine. Imam još 4 kg da se vratim na svoju staru kilažu, ali godine treninga su učinile da se tih 4 kg ne vidi toliko. I da telo brže krene da vraća mišićnu masu. Nemojte čekati sa treniranjem i smišljati izgovore. I ako do sada niste trenirali nije kasno da počnete! Zbog carskog reza sam morala da čekam pet meseci da bih se vratila treningu i evo kako moje telo izgleda posle samo mesec dana vežbanja. Zato što je mišićna memorija nešto što mnogo znači - napisala je Ivana.

Nakon njene objave usledili su komentari vernih pratilaca koji su joj uputili niz kompilmenata na račun savršenog fizičkog izgleda i poručili da ih njena posvećenost treniranju i zdravom životu fascinira.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivanakorab/Instagram

Pogledajte još