DUHOVNA LEPOTA ISPRED FIZIČKE: Koji znaci pridaju važnost umu, a ne izgledu?

Svi mi imamo svoje preferencije kada su u pitanju veze i izlasci. Mogao bi vas privući neko ko je neverovatno zgodan, visok i crn ili neko ko je plav sa plavim očima. Možda ćete biti impresionirani strastvenom, spontanom ili misterioznom osobom.

Ali ništa od ovoga ne može vas impresionirati i tražite osobu koja će vas očarati svojim umom i načinom razmišljanja. Ako je tako, možda pripadate jednom od sledećih znakova, koji više vole duhovnu nego fizičku privlačnost.

Blizanci

Oni će izazvati interesovanje vrlo pametnim nastupom, koji će se pretvoriti u dugu diskusiju. Oni koji pripadaju ovom znaku su veoma pametni i ističu se čak i u kratkim razgovorima. Blizance ništa ne impresionira više od osobe koja će je mentalno uzbuditi.

Škorpija

Ovde govorimo o drugačijoj vrsti inteligencije. Kao vodeni znak, on je previše intuitivan i traži emocionalnu inteligenciju u ljudima sa kojima je povezan. Privlači ga neko ko poznaje sebe i svoja osećanja i duboko ga razume.

Vodolija

Vodolije su pametne, maštovite i inovativne, ne prestaju da traže nova znanja i stalno uče. Uživaju u zabavljanju sa ljudima koji su na istom duhovnom nivou kao oni i skloni su da im dosadi kada razgovaraju sa ljudima koji nisu inspirativni.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još