DA SAM ZAVRŠILA SA SVAKIM TVOJIM BIVŠIM, BILA BIH SA POLA SRBIJE: Žestoka svađa Maje Marinković i Mine Vrbaški, letele uvrede i psovke! (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je dve velike suparnice Maju Marinković i Minu Vrbaški.

Na samom startu emisije "Narod pita" Dušica je upitala Maju za bliskost sa Filipom Carem:

- On i ja smo u jako dobrom odnosu. Moram da kažem da da mi je jako krivo bilo zbog pojedinih komentara. Pisala sam Sanji poruku ali nije još videla. Moram da kažem da sam bila na Sanjinom rođendanu, a onda sam morala da odem. Sanji sam prenela pozdrav od Filipa. Moram da kažem da smo se on i ja kasnije čuli i videli. Ja nisam otišla sa rođendana zbog njih. Oni nisu bili u ozbiljnoj vezi, ja sam smatrala da to nije bitno i da nisam morala da kažem to Sanji. Nisam verovala da to može da poremeti naš odnos, jer smo nas dve prijatelji. Ona je znala da se mi družimo - pričala je Maja.

- Za mene su to budalaštine, to nije bila veza između Sanje i Filipa. Može da zameri što nije rekla, ali nema razloga da se ljuti što se oni druže - ubacila se Mina i podržala Maju.

- Cela ta priča je prenapumpana. Meni je normalno da me povezuju jer smo javne ličnosti. Moram da kažem da sam zamerila Filipu i smatram da nije smeo da to priča. Moram samo Sanji da se obratim i da kažem da nema razloga da se ljuti jer se mi samo družimo - rekla je Maja.

- Ja imam pravo da verujem da su imali nešto, Maja je imala stalno nešto sa nekim mojim bivšim. To je moje mišljenje - rekla je Mina.

- Slažem se sa Minom, imamo nas dve sličan ukus. Ja ako završim sa svakim Mininim bivšim, a da je to tako ja bih morala da budem sa pola Srbije - branila se Maja.

- Majo nemoj da pričaš svi znamo ko je ko i šta si radila. Svi znamo da je Maja zvala mog Luku, tadašnjeg dećka kako bi bila sa njegovim drugom - govorila je Mina.

- Ja sam bila u Budvi i videla sam se sa mojim drugom Mensurom i veliki pozdrav za njega. Moram da kažem da Mina laže, i da iznese dokaze. Svi znaju šta Mina radi i kako - rekla je Maja.

- Majo, svi znaju da si ti bila nadrogirana posle rejvova. Svi znaju da imaš dosije i da si privođena zbog narkotika - dodala je Mina.

- Ona je bre izrevolitirana zbog Filipa Cara, i sada lupetaš. Ko si ti da morališeš i pričaš prodaješ telo za 2000 dinara. Mnogo ste vi lepe da se prodajete za tako male pare - napadala je Maja.

- Ma, ti ćuti, je*ali su te po WC-ima, a da ne pominjem što te čeka tužba. Neka se Luka javi da sve kaže šta i kako - rekla je Mina.

- Ma nek se javi, nekim muškaricima je teško kada dobiju korpu, a onda idu kod Mine za 2000 dinara - dodala je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još